• 26. august 2017
  • 13:00
  • Boldbanen i Hjerting

SOMMERFEST

I år inviterer Hjerting Landsbyforening til SOMMERSJOV med Grill-Selv, kagekonkurrence og bagagerums-marked.

Medbring selv mad, drikke, tallerkener m.m., så sørger vi for et telt med borde og stole samt en varm grill kl. 13.00. Når vi har spist, kan de der har lyst, være med til forskellige lege. Herefter er der gratis kaffe og kage til alle. Der er ingen tilmelding, og arrangementet er gratis.

Børnekagekonkurrence

Igen i år, inviteres alle børn til at deltage i årets kagekonkurrence. Der dystes i bedste smag, bedste udseende og så bliver kagen til et 12-tal selvfølgelig også præmieret. Det skal være tydeligt at det er et barn, der har været med til at bage kagen. Der vil være diplomer til alle, og tre fine præmier. Er der en voksen der har lyst til at bage en sponsorkage til kaffebordet, er I meget velkommen til dette -giv gerne besked. Der er tilmelding til kagekonkurrencen. Send en SMS til Anne Cathrine på tlf. 28707870, senest torsdag d. 24.08.17.

Bagagerumsmarked

Kom og lav en bod. Tag selv et lille bord, et tæppe, et bagagerum eller andet med, hvor dine varer kan udstilles. Medlemmer af Hjerting Landsbyforening kan stille op ganske gratis. Ikke medlemmer må smide en 50’er for at være med. Find os på lintrup-hjerting.dk, og se hvordan I bliver medlem.

Fastelavnsfest for voksne

Vi har valgt at skrue lidt ned for sommerfesten, men til gengæld skruer vi MAX OP, når vi d. 3. februar 2018 inviterer til FASTELAVNSFEST FOR VOKSNE, i Hjerting Forsamlingshus. Så sæt X i kalenderen, så I kan være med til en festlig aften 🙂

Med venlig hilsen

Bestyrelsen i Hjerting Landsbyforening