BYFEST i Lintrup 2018
er nu vel overstået, her er et par billeder fra de festlige dage.

 

 

 

 

 

 

 

LANDSBYFESTPRISEN 2018

Traditionen tro, blev årets byfest i Lintrup, blandt andet afsluttet med at kåre årets Landsbyfestpris-modtager. De lokale har alle haft mulighed for at indstille medborgere, der har gjort noget særligt, i forhold til landsbysamfundet.

I år gik prisen til en overrasket og meget rørt Gitte Hansen, fra Dover/Lintrup. Gitte har på trods af fuldtidsarbejde, familieliv med en travl mand og to børn, lagt mange timer i foreningsarbejdet i Lintrup. Flere har lagt mærke til Gittes store engagement, og det store læs hun har trukket. Og det på trods af, at Gitte ikke er den der stiller sig forrest i rampelyset, som en af indstillerne, så fint havde beskrevet det. Nej, Gitte knokler i kulisserne, og man kan være sikker på, at de opgaver hun påtager sig, bliver løst på bedste vis.

Man kan regne med Gitte
Gitte har gennem en årrække været kasserer for Lintrup Ungdoms- og Gymnastikforening og for den årlige byfest. Et arbejde hun har udført til topkarakterer. Selvom kasserer-jobbet er en stor post, har hun også været aktiv i gymnastik-udvalget og har endda selv været træner på mor-far-barn-holdet og til sommergymnastik.

Et stort skulderklap
”Lintrup skylder Gitte en stor tak for hendes store bidrag, til byens aktivitetsliv”, havde en af indstillerne skrevet. Denne tak, fik hun under høje klapsalver at et stående publikum. Et stort og velfortjent skulderklap, og en anerkendelse af de helt store.


Hjælpsom

Gitte har efter et langt virke, valgt at drosle lidt ned for foreningsarbejdet. Dette kom hun også ind på i hendes takketale, hvor hun opfordrede en anden til at tage over på kasserer-rollen. Og som hun så fint sagde: ”Jeg skal selvfølgelig nok hjælpe!”. Så man må sige at ordene ”hjælpsom, flittig og engageret”, som alle blev nævnt i talen under kåringen, ramte fuldstændig plet -endda selvom Gitte er ved at drosle ned.

 • Byfest udvalg

  Søren Bøgedal
  Rita Matzen  
  Dan Zöega
  Pia Vad
  Jørn Erik Nielsen
  Gitte Hansen
  Claus Madsen.
  Desuden sidder der følgende fra Ringriderforeningen:
  Allan Hansen, Søren Madsen og Lars Andersen

 • Kontaktpersoner

  Baren: Søren Bøgedal 61 65 55 13
  Tombola: Michael Clausen 51 43 90 98
  Pølsevogn: Else Jørgensen 22 95 14 27
  Skydetelt: Morten Johnsen 40 84 78 71
  Rengøring: Anita Gryager 20 71 75 32
  Børneland: Pia Jensen 22 34 87 37
  Slikhuset: Milred Kristensen 21 43 68 64
  Sognedyst: Lone Matzen 21 42 60 50
  Byfestpedel: Claus Madsen 22 99 25 47
  Ringridning: Frederik M. Jensen 40 78 52 96
  Mad: Rita Matzen 27 57 05 57
  Byfest LUGEN: Pia Jensen 22 34 87 37  

 • RIS og ROS

  Ris, ros og gode idéer modtages gerne på Facebook – klik her