Svømning

Svømmesæsonen 2019/20 er snart slut.

Hver tirsdag svømmes der frem og tilbage, der leges, øves og springes. Der overvindes grænser som at svømme uden plade, svømme på det dybe og springe fra vipperne. Børnene lærer at svømme via øvelser og leg, og trænerne gør et stort arbejde for at børnene skal føle sig trygge i og med vandet.
Sæsonen nærmer sig sin afslutning og vi har igen haft det årlige distancesvømning, hvor børnene i det store bassin svømmede så langt de kunne (uden pauser) og hvor Plask og Leg har deres helt egen prøve.

Alle hold har været fyldt op med glade og forventningsfulde børn. Også i denne sæson var der stor tilmelding til alle hold.

Sidste sæson åbnede vi op for børn på plask og leg under 4 år, det har fungeret rigtig godt, da vi også på dette hold har været mange trænere.
Vi er heldige at have et stort, stærkt og fleksibelt træner team, der skal herfra lyde en STOR tak for jeres indsats. Ligeledes en stor tak til forældre der kunne træde til som hjælpetrænere med kort varsel, når vi har manglet hænder til at holde børn oven vande. Uden jer alle -ingen svømning i LUG-regi. TAK!

FAMILIESVØMNING.
Ligeledes til familiesvømning er der god tilslutning, og der er især mange som svømmer baner, men også mange, der bare nyder det sociale.
Familiesvømning er som navnet siger, for alle der gerne vil enten være aktive eller bare hygge sig, og holdet er for alle – store som små.
Vi håber på at se mange igen næste sæson.

Kristine, Marlene og Mildred

 

 

Svømning i Lintrup

Svømmeudvalget består af:

Marlene Roswall Hansen
Lintrupvej 51, 6660 Lintrup
Tlf. 2023 4883

Kristine Wind Langhanke
Lintrup Skovvej 5, 6660 Lintrup
Tlf. 2076 2704

Milred Engholm
Lintrup skovvej 2, 6660 Lintrup
Tlf. 2143 6864