Fodbold opstart 18.8.20 kl. 17.00

Vi glæder os til at se gamle samt nye spillere – alle er velkomne.
Vi mødes på Lintrup Stadion den 18. august kl. 17.00

Leg med bold:
Fra 3-5 år sammen med mor eller far.
Så er du vild med at spille med en bold, så kom og leg. Vi laver forskellige øvelser og lege, både med og uden bold. Ved dårligt vejr kan vi bruge vi hallen.

Fra U6 og opefter:
Her fortsætter vi legen med bolden samtidig med, at vi så småt lærer lidt om fodboldreglerne. Og vi laver forskellige øvelser, skyder på mål og hvad vi nu ellers kan finde på.
Der vil være plads til alle uanset niveau. Det vigtigste er at have det sjovt

Kom og vær med, vi har det rigtig sjovt. De to første gange er gratis.

Fredagsbar for Lintrup/Hjerting

Så er fredagsbaren tilbage. I stedet for at afholde den hver måned, bliver der fastlagt 4 gange indtil næste forår.

Fredagsbaren i Lintrup aktivitetscenter er et arrangement, der blev skabt for at styrke sammenholdet i Lintrup/Hjerting. Arrangementet er gratis og for alle, uanset alder, dog skal børn være ifølge med voksne.

Der vil være mulighed for at spille, hygge eller bare snakke med naboer eller andre som kommer til fredagsbaren. I hallen kan der leges, spilles bold eller andre selvvalgte aktiviteter.

Medbring selv kaffe, kage eller en øl, hvis det ønskes.

Tag gerne fat på andre fra området, for at få dem med – specielt de der ikke er på Facebook.

Fredag d. 4/9 er der fredagsbar fra kl 16. Der vil være mulighed for, at folk kan bestille aftensmad i form af pizza bestilt udefra. Vi spiser kl. 17.30 og siger herefter god weekend til hinanden ved kl. 19 og herefter fælles oprydning.

For at bestille, skal man afgive bestilling i fredagsbaren senest kl. 16.30, hvor vi laver en fælles bestilling. Betaling er kontant til pizza-manden ved aflevering – mobile pay er ikke muligt. Husk selv at medbringe drikkevarer til maden.

Vi håber at se jer til et par hyggelige timer

Fredag d. 6/11 er fredagsbaren flyttet til Lintrup Kro Bed and Breakfast, hvor Anita og Henning holder J-dag. Der serveres bestilte smørrebrød kl. 19 og kl. 21 ankommer juleøllet

Der kan købes drikkevarer. Glæd jer til nogle hyggelige timer, når juleøllet frigives. Denne aften er selvfølgelig uden børn.

Fredag d.8/1 er der atter fredagsbar i Lintrup aktivitetscenter fra kl. 16-18. Denne dag er der nytårskur, hvor borgerforeningen serverer et glas bobler i anledning af det nye år.

Fredag d. 19/3 er der fredagsbar fra kl. 16. – Der er fællesspisning Kl. 17.30 med lasagne på menuen, i aktivitetscentret. Kl. 19 siger vi god weekend til hinanden.

Sæt allerede nu kryds i kalenderen – der følger nærmere info om de forskellige arrangementer.

Mvh Anne Sunddal Kvistgaard, Kirsten Vestbjerg og Bjarne Gammelgaard

Fastelavnsfest i Lintrup

Fastelavnsfest i Lintrup aktivitetscenter

Lørdag d. 22. februar kl. 14.30
Alle udklædte børn kan slå sig til sejren, og traditionen tro
vil der efterfølgende være slikposer til alle børnene,
samt gratis kaffe og fastelavnsboller.
Entre: 25 kr.
KONTANT BETALING / MOBILPAY