Fredagsbar med efterfølgende spisning

Fredagsbar

Fredag d. 1/2 er der igen fredagsbar i Lintrup Aktivitetscenter fra kl. 15.30 – 17.30.

Her vil der være mulighed for at spille, hygge eller bare snakke med naboer eller andre som kommer til fredagsbaren. Medbring selv feks. kaffe, kage, chips eller en øl, hvis det ønskes.
Vi vil denne fredag forsøge med at tilbyde aftensmad i form af smørrebrød fra ”Anitas delikatesser” ved Anita Gryager. Vi spiser kl. 17.30 og siger herefter god weekend til hinanden.

Anita vil gerne have bestillingerne på smørrebrød senest onsdag d. 30/1 kl. 18. Bestillingen skal sendes direkte til hende og skal betales kontant på dagen. Måske bliver der mulighed for mobilepay, information følger.

Følgende smørrebrød er der mulighed for at bestille:
Dyrlægens natmad
Æg m rejer
Kamsteg
Rullepølse
Hamburgerryg
Leverpostej
Roastbeef
Æggemad

Anitas nummer er: 20717532. Her skal I skrive, hvad I vil have, samt antal. Prisen er 22 kr. pr stk.

Hvis man ikke er til smørrebrød enten som barn eller voksen, er man velkommen til at medbringe sin mad selv. Medbring selv tallerkener og bestik, hvis man ikke vil vaske op 😊

Vi håber at se jer til et par hyggelige timer. Grib gerne fat på andre fra jeres område og spørg om de vil med – ung som gammel.
Det er ikke nødvendigt at være med fra start til slut, det vigtigste er at man kommer 😊 !

Ingen tilgængelig billedbeskrivelse.

Fredagsbar

Fredagsbar

Fredag d. 4/1 er der fredagsbar i Lintrup Aktivitetscenter fra kl. 15.30 – 17.30. Borgerforeningen serverer et glas champagne på denne første fredag i 2019. Derudover er der mulighed for at spille, hygge eller bare snakke med naboer eller andre som kommer til fredagsbaren. Medbring selv kaffe, kage eller en øl, hvis det ønskes. Tag gerne fat på nogle af de andre fra området, for at få dem med, specielt de der ikke er på facebook.

Vi håber at se jer til et par hyggelige timer. 🙂

Lintrup Byfest 6. – 10. juni 2018

I år vil byfesten bl.a. indeholde sognedyst, tombola, gudstjeneste, mix-fodbold, kagekonkurrence, grillgris og mange andre velkendte aktiviteter, men mon ikke der også sniger sig noget nyt ind i årets program ?!
Onsdag d. 6/6 bliver der mulighed for at kridte løbeskoene og få pulsen op, mens man kommer rundt i lokalsamfundet.
Der vil I år være tidtagning.
Det bliver muligt efterfølgende at købe en grillpølse og en øl/sodavand på pladsen.
Hvis ikke du lige når i form til løbet , er der stadig mulighed for at konkurrere lidt med naboen ved at deltage i den populære rafleturnering i teltet lørdag.
Fredag aften d. 8/6 bliver der mulighed for at hører Lindy fra ”Rigtige mænd” underholde med musik og historier – der bliver garanteret ”fuld ild” i festteltet.
Er benene trætte efter at have danset til Alley-Cats til Borgerspisningen lørdag aften, er der mulighed for at overnatte i medbragt campingvogn på ”Lintrup camping”, så er du også klar på første parket til optoget søndag ☺
Kaninhopperne giver det, efter sidste års aflysning grundet sygdom, en ny chance i år og er klar til at vise hvad de kan, når de afholder deres hopstævne på festpladsen. Se hele programmet her.
Vel mødt

Opstillingsmøde 4. april til Fællesbestyrelsen for LBC og Rødding Skole

I år er der valg til Fællesbestyrelsen for Lintrup Børnecenter og Rødding Skole.

I Fællesbestyrelsen er der 2 forældrerepræsentanter for børnehavedelen i Lintrup, samt 5 forældrerepræsentanter for skoledelen. I år skal der vælges 4 forældre.

Fællesbestyrelsen inviterer derfor alle forældre i området til opstillingsmøde onsdag d. 4. april kl. 19.00 på Rødding Skole.

Ved valget i år skal der vælges 2 forældrerepræsentanter til børnehaven i Lintrup Børnecenter. De to vælges af forældre til børn i børnehaven i Lintrup. Der skal også vælges 2 forældrerepræsentanter for skolen. Disse vælges blandt alle forældre til børn i skolen på Lintrup Børnecenter og Rødding Skole.

Fra Fællesbestyrelsens side håber vi, at så mange som muligt vil møde op d. 4. april og på den måde vise, at I vil bakke op om jeres børns skole, og det arbejde personalet hver dag gør for vores børns læring.

Vores børn kommer fra et stort geografisk område, derfor vil det være et stort ønske, at vi også vil se forældre fra hele det område Lintrup Børnecenter og Rødding Skoles distrikt dækker.

Det er uforpligtende at møde op, men der er chance for, du tager lidt klogere hjem:-)

Vel mødt den 4. april 2018