Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Fredagsbar for Lintrup/Hjerting

Så er fredagsbaren tilbage. I stedet for at afholde den hver måned, bliver der fastlagt 4 gange indtil næste forår.

Fredagsbaren i Lintrup aktivitetscenter er et arrangement, der blev skabt for at styrke sammenholdet i Lintrup/Hjerting. Arrangementet er gratis og for alle, uanset alder, dog skal børn være ifølge med voksne.

Der vil være mulighed for at spille, hygge eller bare snakke med naboer eller andre som kommer til fredagsbaren. I hallen kan der leges, spilles bold eller andre selvvalgte aktiviteter.

Medbring selv kaffe, kage eller en øl, hvis det ønskes.

Tag gerne fat på andre fra området, for at få dem med – specielt de der ikke er på Facebook.

Fredag d. 4/9 er der fredagsbar fra kl 16. Der vil være mulighed for, at folk kan bestille aftensmad i form af pizza bestilt udefra. Vi spiser kl. 17.30 og siger herefter god weekend til hinanden ved kl. 19 og herefter fælles oprydning.

For at bestille, skal man afgive bestilling i fredagsbaren senest kl. 16.30, hvor vi laver en fælles bestilling. Betaling er kontant til pizza-manden ved aflevering – mobile pay er ikke muligt. Husk selv at medbringe drikkevarer til maden.

Vi håber at se jer til et par hyggelige timer

Fredag d. 6/11 er fredagsbaren flyttet til Lintrup Kro Bed and Breakfast, hvor Anita og Henning holder J-dag. Der serveres bestilte smørrebrød kl. 19 og kl. 21 ankommer juleøllet

Der kan købes drikkevarer. Glæd jer til nogle hyggelige timer, når juleøllet frigives. Denne aften er selvfølgelig uden børn.

Fredag d.8/1 er der atter fredagsbar i Lintrup aktivitetscenter fra kl. 16-18. Denne dag er der nytårskur, hvor borgerforeningen serverer et glas bobler i anledning af det nye år.

Fredag d. 19/3 er der fredagsbar fra kl. 16. – Der er fællesspisning Kl. 17.30 med lasagne på menuen, i aktivitetscentret. Kl. 19 siger vi god weekend til hinanden.

Sæt allerede nu kryds i kalenderen – der følger nærmere info om de forskellige arrangementer.

Mvh Anne Sunddal Kvistgaard, Kirsten Vestbjerg og Bjarne Gammelgaard