Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Støtteforening for Lintrup Børnecenter

Støtteforeningen for Lintrup Børnecenter

 IMG_3028

December 2014 kom børnecenteret i modvind, idet byrådet besluttede at børnecenteret skulle lukke. Efter en lang kamp i 2015 vandt vi, da det blev offentliggjort at børnecenteret bliver et filialbørnecenter under Rødding skole. Det blev fejret med et brag af en fest d. 24. januar 2016, hvor støtteforeningen for Lintrup Børnecenter blev oprettet, med stor lokal opbakning fra de 160 fremmødte.

Formålet med at oprette foreningen er at synliggøre og sikre tilslutningen til børnecenteret i og udenfor lokalsamfundet. Støtteforeningen har også til opgave at rejse midler til ekstraordinære aktiviteter, f.eks. udflugter, sommerfester etc.

Støtteforeningen arbejder på at få en ressourcebank op at stå, hvor lokale yder praktisk hjælp, lige fra vedligeholdelse af legepladser til støtte i undervisningen.

IMG_2933

Hvis du skulle have noget at tilbyde i form af en hjælpende hånd eller andet høre vi rigtig gerne fra dig.

Årligt kontingent er 100 kr. for en husstand med en voksen og 200 kr. for en husstand med 2 voksne. Som medlem af støtteforeningen får du stemmeret på den årlige generalforsamling. Du forpligter dig IKKE på nogen måde ved at blive medlem af støtteforeningen. Men vi håber selvfølgelig på din opbakning hvis vi får brug for det.

Kontingent kan indbetales på bank-konto 9740-0005343410 eller på mobile-pay 47584 (Støtteforeningen)

Vi modtager meget gerne ideer og forslag til hvilke ting og arrangementer vi evt. kunne støtte eller arrangere.

Støtteforeningens mailadresse er stotteforeninglbc@gmail.com

lintrup boernecenter

download

download

Se filmen om vores aktive landsby ovenover her.