Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Støt LUG

STØT LOKAL SPORTEN med et OK benzinkort.

Tank penge til Lintrup Ungdoms og Gymnastikforening. Få et OK Benzinkort til billig benzin og diesel, og støt Lintrup Ungdoms og Gymnastikforening.

Lintrup Ungdoms og Gymnastikforening har en sponsoraftale med OK, der er bygget op omkring OK Benzinkortet. Når du opretter et OK Benzinkort gennem os, støtter OK Lintrup Ungdoms og Gymnastikforening med 6 øre pr. liter benzin eller diesel, du tanker på kortet. Derudover modtager vi en bonus, når du første gang har tanket 500 liter på dit OK Benzinkort.

Så få et OK Benzinkort, og tank penge til Lintrup Ungdoms og Gymnastikforening. Det er vigtigt, at du ved oprettelsen, siger at du tilhører LUG. Har du allerede et kort, så få tjekket om det tilfalder LUG.

Det er gratis at få et OK Benzinkort.
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte LUGs bestyrelse på lugbestyrelsen@gmail.com

Med et OK Benzinkort i hånden kan du tanke billig benzin og diesel på mere end 650 OK-tankstationer over hele landet. Læs mere om dine muligheder med OK Benzinkort her.

Hos OK kan du også købe billig fyringsolie, træpiller, træbriketter, brænde, el og varmepumper. Du kan bestille døgnet rundt. Gå ind og Støt os nu eller ring til OK på 70 10 20 33.