Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Svømning

Holdoversigt 2023/2024:

Plask og leg i Helsebadet (fra ca. 3-5 år (barnet SKAL være renligt)
Kontingent 600,00 kr.
Bliv fortrolig med vandet gennem leg og plask. Vi er skiftevis i det lille bassin og i varmtvandsbassinnet, hvor vi leger, øver os på at dykke, mærker hvordan det er at bevæge sig i vandet på forskellige måder, for til sidst at svømme som en vandhund eller en lille fisk. Afhængig af børnenes fortrolighed med vand, kan vi dele holdet op, så helt nye/usikre svømmebørn kan blive i det lille bassin.

Let øvede – den lave ende i det store bassin (ca. fra skolestart)
Kontingent 600,00 kr.
Vi arbejder med at blive helt dus med vandet (og med hovedet under vandet). Vi laver mange forskellige øvelser og lege, der alt sammen forbereder svømmerne på at mestre de forskellige svømmeteknikker. Alt dette krydres med f.eks. hop fra kant eller vipper, små konkurrencer, distancesvømning og fri leg.

Øvede:
Kontingent 600,00 kr.
Holdet er for alle vandglade børn, der kan svømme og som vil lære mere. Vi får svømmeteknikken på plads, og har du det allerede, er du også velkommen på holdet.
Konkurrence svømning og stævnedeltagelse er ikke noget der er brugt meget i LUG regi. For os gælder det om, at børnene lærer at svømme og har det sjovt. Hvis man efter øvede-holdet vil udvikle sig videre, kan vi henvise til en anden lokal klub.

Tilknytning til de forskellige hold er ikke afhængig af alder, men af svømmekompetencer og fortrolighed med vandet. Trænerne sikrer at børnene er på det rigtige hold til deres niveau, og der er mulighed for at skifte hold i løbet af sæsonen, efter trænernes vurdering.

Vores frivillige undervisere er hovedsagelig voksne, men vi har også unge, som er hjælpere på nogle af holdene.

Vi glæder os til at se dig/jer.

LUG svømning
Marlene og Kristine

Vigtige datoer:

Afslutning den 28. marts 2024.

Svømmeudvalget består af:

Marlene Roswall Hansen
Lintrupvej 51, 6660 Lintrup
Tlf. 2023 4883

Kristine Wind Langhanke
Lintrup Skovvej 5, 6660 Lintrup
Tlf. 2076 2704